дома Живот Саша Барон Коен го нарече исклучувањето на Трамп голем историски ...

Саша Барон Коен го нарече исклучувањето на Трамп голем историски момент за социјалните мрежи

250
0
АКЦИЈА

Саша Барон Коен со одушевување го поздрави банувањето на Трамп од социјалните мрежи Twitter, Instagram и Facebook со зборовите дека ова е еден од најбитните и најголемите моменти во историјата на социјалните мрежи.

Најголемите социјални мрежи во светот го исклучија најголемиот набавувач на лаги, омраза и конспирации, рече Саша Барон Коен на својот Twitter Профил.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here