дома Вести Русија и С. Арабија планираат 74 заеднички проекти

Русија и С. Арабија планираат 74 заеднички проекти

245
0
АКЦИЈА

РУсија и Саудиска Арабија подготвија рамковен план за развиток на трговско-економската соработка, а од март 2021 ќе бидат представени 74 заеднички нови проекти чива реализација е предвидена за во блиска иднина.

Официјалниот документ би требало да биде потпишан во првата половина на следната година.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here