дома Балкан Јоханис го потпиша указот за собир на парламентот на 21 декември

Јоханис го потпиша указот за собир на парламентот на 21 декември

231
0
АКЦИЈА

Романскиот претседател Клаус Јоханис го потпиша денс указот за собир на новиот парламент на 21 декември.

Указот предвидува новото законодавно тело, кое е разултат на изборите одржани 6 декември, биде свикано 21 декември на пладне во зградата на парламентот.U

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here