дома Вести Јустис ја обвини ЕУ дека секојдневно измислува нови барања кои доведуваат во...

Јустис ја обвини ЕУ дека секојдневно измислува нови барања кои доведуваат во прашање постигнувањето на договорот

234
0
АКЦИЈА

Владата на Велика Британија ќе мора да завземе коначен став за тоа да ли ќе може да се постигне договор за детаљите за разединување и понатамошна соработка со Европската унија по конечното излегување на земјата од Унијата 31. декември, изјави британскиот министар за заштита на животната средина Џорџ Јустис

За кого отчукува Биг-Бен во спорот околу разидувањето од Европската Унија со Велика Британија

Како што пренесува Гардијан, тој ја оптужи Европската Унија дека секогаш во последен час измислува нови барања, кои го доведуваат во прашање постигнувањето на договорот”.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here