дома Вести Фејсбук ќе блокира дезинформации во врска со вакцините против ковид 19

Фејсбук ќе блокира дезинформации во врска со вакцините против ковид 19

242
0
АКЦИЈА

Од Фејсбук соопштија дека ќе ги блокираат сите неиздржани и не стучни мислења во врска со ковид вакцината. Навистина Фајсбук се претвори во боиште од дезинформации и лажни теории кога станува збор за вакцината против ковид 19.

Фејсбук ќе ги блокира сите неиздржани мислења и дезинформации во врска со вакцините против ковид 19

Официјалните лица не го толерираат овој хаос и соопштија дека ќе ги блокираат сите дезинформации кои се појавија уште со самиот почеток и развитокот на вакцините.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here