дома Балкан ЏЕРЕМИ АЈРОНС ЗА МИТРОПОЛИТОТ АМФИЛОХИЈЕ

ЏЕРЕМИ АЈРОНС ЗА МИТРОПОЛИТОТ АМФИЛОХИЈЕ

240
0
АКЦИЈА

Џереми Ајронс, еден од најпознатите театарски и филмски актери, на прашање на новинар ја прокоментира средбата со Митрополитот Амфилохије со следните зборови: „

Џереми Ајронс и Митрополитот Амфилохије

„ Средбата со Митрополитот Г. Амфилохије беше таков што заборавив на филмот и се што е врзано со филмот. Средбата беше еден од врвовите на мојот живот. Можеби ја сум познат глумец но духовно сум многу обичен човек и упознавајќи таква личност е нешто навистина посебно. Во оној момент кога влезе во кабинетот ја знев дека пред себе имам редок човек. Тоа не се случува така често, можеби два или три пати во животот имав привилегија да сретнам таков човек, таква личност..“

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here