дома Балкан Денес се очекува Ивица Дачиќ да биде предложен за претседател на српската...

Денес се очекува Ивица Дачиќ да биде предложен за претседател на српската скупштина

251
0
АКЦИЈА

Српскиот парламент за денеска го закажа продолжението на конститутивната седница, а како што е најавено, пратениците ќе преминат на втората точка на дневниот ред – избор на претседател на собранието.

Денс се очекува Ивица Дачиќ да биде предложен за претседател на српската скупштина

Како што најави претседателот на Србија и на Српската напредна партија Александар Вучиќ, претседателот на Српската напредна странка, која има апсолутно мнозинство во овој состав, лидерот на Социјалистичката партија на Србија, Ивица Дачиќ, ќе биде предложен за претседател на Српскиот парламент.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here