дома Балкан Најдоброто од Србија-претседателот на Србија со иновативна презентација за нашите простори, за...

Најдоброто од Србија-претседателот на Србија со иновативна презентација за нашите простори, за интересни случувања и човечки приказни – на својот веб сајт.

285
0
АКЦИЈА

На официјалната интернет презентација на Претседателот на Република Србија Александар Вучиќ (www.predsednik.rs) од денеска ќе биде достапна категоријата”Најдоброто од Србија” на која граѓаните ќе можат да прочитаат текстови за успешните проекти, иновативните идеи и поединци кои со својата работа, залагање, храброст и пожртвуваност заслужиле да бидат представени. Ова е истовремено прилика за медиумите да пронајдат инспирација во приказните за „малите“ но значајни и несекојдневни случувања, за луѓето и нивните остварувања. Овој петок сите кои се во можност ќе можат да погледнат како основците од Врaње и Тутин се снајдоа во снимањето на онлајн мултиетничкиот кувар. Ќе биде представена и паметната ракавица, која на слепите и слабовидите особи ќе им го олеснува движењето. Ќе можете да го запознаете младиот доктор од Лебане кој волонтира во тамошната ковид амбуланта, а ќе можете да го прочитате и текстот за малата градоначалничка од Сремска Митровица.

Најдоброто од СрбијаНовата презентација на случувања од Србија која ќе можете да ја погледнете на Сајтот на претседателот на Р. Србија Александар Вучиќ

Ова е нов вид на презентација на приказни од земјата кои се наоѓаат на председателскиот сајт. Уживајте во разновидноста на случувањата од Србија за разни луѓе и разни случувања кај нашиот северен сосед.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here