дома Вести Кој се храни со омраза Самиот во неа ќе се удави

Кој се храни со омраза Самиот во неа ќе се удави

415
0
АКЦИЈА

Не можам да разберам дека еден дипломат, како што е Димитров Министер за надворешни работи, може да лајкува гнасен коментар “Србија да гори во пекол,,!!! Не постои никакво оправдување за ваква постапка!! Зарем за вакви министри србите во Македонија, ги дадоа својте гласови? Доста е со СРБОМРСЦИ! И СРБОФОБИСТИ!, кој ги фаќа хистерија кога ке им се спомне Србија и Срби.
Неможе неговата лична неспособност, како министер за надворешни работи и да ја префрла вината на други. Ако има малку морал и доблест, треба веднаш да си даде оставка. Како мисли после ваков скандал да продолжи да смета на на гласовите на србите во Македонија?
Како човек загрижен сум за неговото ментално здравје, бидејќи ваков цовек може да направи уште поголема флупост и штета на Македонија. Со ова , Димитров и нанесе голем удар на целата Влада на Македонија

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here