дома Култура Српската актерка од македонско потекло Елизабета Ѓоревска ќе го отвори фестивалот на...

Српската актерка од македонско потекло Елизабета Ѓоревска ќе го отвори фестивалот на монодрама и пантомима во Белград

908
0
АКЦИЈА
Елизабета Ѓоревска српската актерка од македонско потекло во изведба на една од своите претсави

Актерката со македонско потекло Елизабета Ѓоревска ќе го отвори фестивалот на монодрама и пантомима кој од 27. до 30. јуни ќе се одржува во куклениот театар Пинокио во Белград, а на самиот чин на отварањето ќе му предходи ревија на костими која ја приреди костимографката Александра Печиќ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here