дома Балкан Дачиќ на амбасадата на САД: Френклин рекол кој има трпение има се

Дачиќ на амбасадата на САД: Френклин рекол кој има трпение има се

368
0
АКЦИЈА
Министерот за надворешни работи на Србија во новиот интернет предизвик на социјалните прежи напиша на банкнота од 100 американски долари Косво е Србија

Министерот за надворешни работи на Србија по повод оптужбите од американската амбасада дека уништил банкнота изјави дека со пораката Косово е Србија не уништил банкнота од 100 долари ниту го навредил Бенџамин Фрeнклин, чив лик се наоѓа на банкнотата туку дека постапил со суштинската идеја на тој државник, кој имал мудра порака дека оној кој има трпение може да има што сака.

Дачиќ тоа го изјави за Спутник по повод коментарот на амбасадата на САД во Белград која реагираше на неговото учество во интернет предизвикот по што тој напиша на банкнота од 100 долари Косово е Србија.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here