дома Балкан Многу ме нападнаа кога реков дека на Србите им е нанесена неправда,...

Многу ме нападнаа кога реков дека на Србите им е нанесена неправда, но не се грижам многу за тоа.

429
0
АКЦИЈА
Познатит холивудски актер Роберт де Ниро

Легендарниот американски глумец од италијанско потекло Роберт де Ниро му изјави на новинаорот од Холандија Роналд Ван Мер дека многу добро ја познава историјата и дека на Србија и е нанесена голема неправда. Де Ниро зборуваше за приватниот живот и кариерата. Еден дел е посебно интересен за нашите соседи затоа што де Ниро ги споемнува Србите.

На прашањето на новинарот да ли е точно дека изјавил за Србите дека се жртви на унитералната политика на Европа и светот, де Ниро накратко одговори дека тоа е точно, но дека не знае повеќе за судирите во Југославија и дека не сака да се става на ничива страна. Тој рече дека тој е можеби во еден дел од неговото наследство Србин, низ осмех рече кој знае какво е потеклото, но Ѓоковиќ е сјаен дечко. Сепак, де Ниро на крајот рече дека многумина го нападнале по што изнел поинаква приказна за Србите, но рече дека не се грижи за тоа.

Foto Profimedia
Актерот Роберт де Ниро следи тениски натпревар во кој што настапува Новак Ѓоковиќ
Интервјуто на Роберт де Ниро во кој зборува за нашите соседи Србите

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here