дома Балкан Прекрасниот кањон на Неретва во видеото на познатиот фотограф “Џино”

Прекрасниот кањон на Неретва во видеото на познатиот фотограф “Џино”

408
0
АКЦИЈА

Познатиот босанохерцеговачки фотограф Џенан Џино го претстави во своето ново видео невероватниот поглед на кањонот Неретва од птичја перспектива или зелениот кањон, како што тој го нарече.

Прекрасниот кањон на Неретва

“Кањонот на Неретва од Јабланица до Грабовица е можеби најинтересниот и најубавиот дел од патот од Сараево до Мостар. Смарагдната боја на Неретва, доминантните карпи кои се воздигнуваат високо во небото, а сето тоа покриено со бујна вегетација, едноставно ќе ве остави без здив”, Зборови со кои Џино го опишува своето дело.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here