дома Балкан Купил вила од половина милион Евра во Умаг. Да ли Балашевиќ се...

Купил вила од половина милион Евра во Умаг. Да ли Балашевиќ се сели во Хрватска?

398
0
АКЦИЈА

Велат дека вилата на Ѓорѓе Балашевиќ која се наоѓа во Истра, блиску ди Умакг поточно во Бртонигл работниците ударнички ја работат да би ги довеле во ред 200 квадратни метри колку што е вилата на овој познат Војвоѓанин.

Дознавме дека вилата чини пола милион евра а дека е уплатена преку фирмата на ќерката на Балашевиќ, почна да се спекулира како тој ќе се пресели во Хрватска.

Секако тој тоа го поби со зборовите дека ќе го издава споменатиот простор во летните сезони иако и те како му се допаѓа положбата и опкружувањето на самата градба инаку го опкружуваат две вили од идентичен изглед чии сопственици во голем дел се странци.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here