дома Свет Бебето Арчи Харисон. Вовјодата и Војвотката го објавија името но не и...

Бебето Арчи Харисон. Вовјодата и Војвотката го објавија името но не и титулата

393
0
АКЦИЈА
Кралското семејство со новороденчето Арчи Харисон

По месеци на шпекулации за името на кралското бебе – конечно имаме одговор. Бебето на Војводата и Војвотката ќе се вика Арчи Харисон Моунтбејтен-Винздор.

Но на новороденчето не му е дадена титула откако што неговите родители решија дека би сакале да биде познат единствено како Арчи.

Бебето ќе ја има титулата “master” за формално претсвавување додека е дете, наместо да биде Гроф или Лорд.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here