дома Култура Мелинда Гејтс на прагот на издавањето на својата прва книга

Мелинда Гејтс на прагот на издавањето на својата прва книга

450
0
АКЦИЈА

Госпоѓата Мелинда Гејтс е на прагот на издавање на својата прва книга “The moment of lift” која ја напиша во 2018. година. Мелнинда Гејтс покрај хуманитарната работа и филантропијата со нејзиниот сопружник Бил Гејтс преку нивната фондација Бил и Мелинда Гејтс фондацијата, секогаш знае да ги освежи читателите со предлози за читање на нови наслови од светот на книгата. Таа е пасиониран читател и љубител на добрата книга, па така својата долгогодишна работа и искуство го преточи во книга која наскоро треба искочи и да биде достапна за јавноста. Таа ја избра корицата за своето првенче и нагласи дека е многу возбудена околу издавањето на нејзината прва книга.

Се очекува книгата да биде достапна во наредните неколку недели за читателската јавност ширум светот.

Доколку не знаете што би можеле да читате во наредниот период, еве одличен предлог.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here