дома Живот Аква Мен, филм кој треба да го погледнете

Аква Мен, филм кој треба да го погледнете

491
0
АКЦИЈА

Аква Мен е еден од најдобрите филмови со супер херои кои се забележани 2018 година во главна улога со долгокосиот хаваец Џејсон Момоа кој патем се појавува со споредни улоги во “Играта на престолите” а негова прва позначајна улога е во последните неколку серии од “Чуварите на плажата” од 1999 до 2001. година

Хаваецеот до сега вреди само 4 милиони долари а неговата нето заработувачка се предвидува да нарасне со неговиот последен филм Аква Мен кој навистина за крајот на годината забележува добри резултати во светски рамки.

Според Бокс офис заработувачката на Аква Мен е следнава Во Америка и Канада $154,335,000 23.2% Вон Амрика и Канада:$511,800,000 76.8% Во светски рамки:$666,135,000

Филмот е пуштен во кино салите од 26. ноември 2018. година со светска премиера во Лондон

Режијата е на Џејмс Ван 41. годишниот австралиец од Млаезиско-Кинеско потекло кој е стациониран во Лос Аџелес, попознат меѓу останатите по филмовите “ПИЛА” од 2004. година и претежно се држи до жарнот хорор. Неговиот следен Филм треба да биде “Зашеметувањето III”, од кој се очекува навистина многу за 2020. година.

ПЛОТ

Џејсон Момоа- Аква Мен е син на родители од подводниот свет и од копнениот свет. Тој е и едното и другото. Сложената ситуација меѓу овие два света ќе го фрли во акција за нивното помирување.

Авантурите низ кои поминува Аква Мен се навистина сиппатични, опасни и интересни за сечиие око.

Доколку го пропуштивте во 2018. година со оглед дека утре е веќе Нова Година, топло ви го препорачуваме за почетокот на 2019. година, и секако строго се забрануваат се оние фори кои ги изведува Аква Мен на сите кои се во моментов на море или ќе бидат за време на Летните одмори бидејќи Аква Мен е еден и единствен.

Според некои злобни јазици филмот е токму затоа пуштен во зимските месеци да не предизвика метеж по плажите на летните одмаралишта.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here