дома Живот Киану Ривс: Жената највеќе го цени мажот кога ќе ја стави на...

Киану Ривс: Жената највеќе го цени мажот кога ќе ја стави на прво место

384
0
АКЦИЈА

“Можеби мислиш дека и треба твојот автомобил, твоите пари, твоите дарови….
Но вистинската жена го сака твоето време, твојот осмех, твојата искреност, твојот труд и твојата спремност да ја ставиш на прво место..”

Keanu Reeves

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here