дома Албанија Тачи го тестира трпението на Србија, на газиводе се апсат срби од...

Тачи го тестира трпението на Србија, на газиводе се апсат срби од страна на КИМ полицијата!!!

438
0
АКЦИЈА


Тачи дал наредба да се апси на газиводе за да се слика непречено во чамец на езерото,(браната) која ја изгради Србија, Србија ја крева борбената готовност и се очекува упатување на СРПСКИ специални единици кон админстративната граница со КИМ. Ова е 3 или 4 провокација за кратко време.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here