дома Свет Погледнете ПЕНТАГОН како подржува произведување вируси и на научниците им доделува дипломатски...

Погледнете ПЕНТАГОН како подржува произведување вируси и на научниците им доделува дипломатски имунитет.

452
0
АКЦИЈА

Во повеќе од 25 држави Пентагон подржува произвотство на вируси кој се користат за намалување на популацијата во светот.

превземено одdilyana.bg

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here