дома Вести Oливер Спасовски потпишува договор со министерството за внатрешни работи на Сојузна Република...

Oливер Спасовски потпишува договор со министерството за внатрешни работи на Сојузна Република Германија

440
0
АКЦИЈА


Во вторник ќе биде потпишана Заедничка декларација меѓу Министерството за внатрешни работи и Сојузното министерство за сообраќај и дигитална инфраструктура на Сојузна Република Германија за признавање и замена на возачки дозволи.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here