дома Балкан Средбата на градоначалниците на Белград, Загреб и Сараеаво со нови планови за...

Средбата на градоначалниците на Белград, Загреб и Сараеаво со нови планови за регионот

456
0
АКЦИЈА

Во Сараево првпат синоќа се состанаа градоначалниците на белград, Загреб и Сараево, каде што разговараа за унапредување на соработката помеѓу трите престолнини.

Градоначалниците на Сараево, Белград и Загреб – Абдулах Скака, Зоран радојчиќ и Милан бандиќ sпо состанокот го истакнаа значењето на оваа средба, па така договорија трите престолнини да се поврзат во заедничка туристичка рута.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here