дома Балкан Вулин за писмото од владиката Теодосије: Ако не помагате, тогаш не одмагајте

Вулин за писмото од владиката Теодосије: Ако не помагате, тогаш не одмагајте

465
0
АКЦИЈА

Александар Вучиќ се бори против најмоќните земји на светот да би го сочувал тоа што го имаме на просторот на Косво и Метхоија, како би ги сочувал Србите и државата Србија на КиМ и ако не можете или неќете да помогнете, немојте ни да одмагате, изјави денеска министерот за одбрана Александар Вулин коментирајќи го отвореното писмо на владиката теодосије, кој е против поделба на Косво и Метохија.

Спрема зборовите на министерот Вулин, не постои готово решение за Косово и Метохија да би можело за него, воопшто да се говори и би било добронамерно сите да сочекаат решението да се види, да се понуди, па дури тогаш сите да се изјаснат за него, се наведува во изјавата на Вулин.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here