дома Балкан Три четвртини од граѓаните на Србија за повторно воведување редовен воен рок

Три четвртини од граѓаните на Србија за повторно воведување редовен воен рок

447
0
АКЦИЈА

Три четвртини од граѓаните на Србија го подржува повторното воведување на редовен воен рок, покажа денеска претставеното истражување, кое го објави Истражувачкиот центар за одбрана и безбедност (ИЦОБ).

Претсавничката на ИЦОБ Јасмина Андриќ на конференцијата за печатот рече дека 74 проценти од анкетираните се изјасниле за повторно воведување на редовен воен рок, додека 26 проценти биле против

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here