дома Свет Излезе прв образовен водич во борбата против антисемитизмот

Излезе прв образовен водич во борбата против антисемитизмот

473
0
АКЦИЈА

Организацијата за образование, наука и култура при Обединетите нации (UNESKO) во соработка со Организацијата за европска безбедност и соработка (OEBS) објави денес во Париз прв образовен водич за борбата против антисемитизмот.

Водичот, кој иом е наменет на младите луѓе, професорите и политичките лидери, го представи првата Еврејка генерална диркторка на UNESKO Одри Азуле, пренесе АП.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here