дома Живот Стуација во која луѓето се пронашле во музеите. не можеле да веруваат.

Стуација во која луѓето се пронашле во музеите. не можеле да веруваат.

487
0
АКЦИЈА

Некои луѓе едноставно откриле на кого му се случни, а некои со кого се идентични. Овие слики се настанати кога посетителите во музеите ширум светот, како да се здогледале себеси на насликаните платна. Сите овие слики се претходно објавени на Фејсбук од посетителите двојници на имагинарни и историски личности. Навистина да здогледате дека некој уште во 15 век ве нацртал е несокојдневна работа.

Погледнете ги сликите

Отидов во музеј и го открив ова

Некој ме насликал

Јас пред многу, многу години

Тероијата на смртноста ја побива датата на сликата, јас живеам доооолго

Само кога ќе се сетам која бев, а која сум сега

Некои поранешни моменти и случувања

Кога уметноста имаше цена, денеска се е инстант

Од како се уверив дека не е скриена камера се запрашав што му должам јас на овој човек

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here