дома Балкан Србија по втор пат домаќин на FinTech конференцијата xCEEd 2018

Србија по втор пат домаќин на FinTech конференцијата xCEEd 2018

436
0
АКЦИЈА

Луѓето кои ја кројат финасиската сегашност на целата планета 22. i 23. мај ќе го претсават во Белград својот план за иднина на меѓународната конференција за дигитални трансформации на секторот на финасиските услугиa xCEED 2018.

Втората по ред xCEEd 2018 конференција ќе се фокусира на практичната примена на финасиските технологии во централна и Источна Европа, пружени низ интеракција и вклучување во процесите.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here