дома Балкан Петиција: Оливер Ивановиќ да добие улица во Косовска Митровица

Петиција: Оливер Ивановиќ да добие улица во Косовска Митровица

452
0
АКЦИЈА

Граѓанската иницијатива СДП ги повика мештаните на Косовска Митровица да потпишат петиција шеталиштето во тој град или улицата Сутјеска, во која пред три месеци е убиен лидерот на Граѓанската инцијативата Оливер Ивановиќ, да го понесе неговото име.

“Очекуваме први меѓу потписниците да бидат челниците на локалната самоуправа, затоа што ова е човечки и морален чин лишен од политика и партиска припадност”, наведено е во соопштението.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here