дома Црна Гора Мило Ѓукановиќ, полтичар или владател

Мило Ѓукановиќ, полтичар или владател

400
0
АКЦИЈА

Мило Ѓукановиќ со победата на претседателските избори во Црна Гора си обезбеди себеси уште пет години власт, што дефинитивно ќе го вброи во редот на лидерите со најдолг стаж на највисоките државни функции.

Неговата победа на овие избори за никого не е изненадување, а голем број на граѓани на Црна Гора го сметаат за најголем Црногорец по кралот Никола

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here