дома Србија Тајното писмо на НАТО за КиМ обелоденето за јавноста

Тајното писмо на НАТО за КиМ обелоденето за јавноста

805
0
АКЦИЈА

Специјално обучените единици на српските вооружени сили може да заземат северно од Косово во рок од 48 часа, како и други српски мнозински заедници во покраината. Оваа проценка е цитирана во строго доверливото писмо испратено од стратезите на НАТО до најважните политичари во земјите на Пактот минатата недела.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here