дома Балкан Што би се случило доколку се судрат Србија и Албанија, оценете сами....

Што би се случило доколку се судрат Србија и Албанија, оценете сами. (Видео)

1996
0
АКЦИЈА

Во ова видео не е вброено најновото наоружување на Србија нарачано од Русија.

Видеото не е констриурано да предизвикува конфликти, туку е едукативно.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here