дома Црна Хроника Тешка семјна трагедија: На Јосип Шимуниќ му почина тригодишната ќерка

Тешка семјна трагедија: На Јосип Шимуниќ му почина тригодишната ќерка

495
0
АКЦИЈА

Ги пратевме сите вести, и се надевавме на оздравување на ќерката на Јосип Шимуниќ, но нажалост болеста беше појака. Тригодишната Луцијана Шимуниќ премина во Клиниката за инфективни болести во Загреб.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here