дома Живот Легендата живее: Руски документарен филм за Јуриј Гагарин (Видео)

Легендата живее: Руски документарен филм за Јуриј Гагарин (Видео)

493
0
АКЦИЈА

Доколку имате време и се разбира, разбирате руски, можете да го погледнете најновиот руски документарен филм за Јуриј Гагарин “Последниот миг”

ЦЕЛИОТ ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ СЛЕДИ ВО ВИДЕОТО

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here