дома Живот Денес на денот на шегата е роден Чкаља еден од најголемите комичари...

Денес на денот на шегата е роден Чкаља еден од најголемите комичари на бившата југословенска сцена

796
0
АКЦИЈА

На меѓународниот ден на шегата роден е еден од најхаризматичните актери на бившата југословенска сцена Миодраг Петровиќ Чкаља.

На денешен ден сега веќе далеката 1924. година роден е еден од најпознатите, најдуховитите и најсаканите југословенски глумци Миодраг Петровиќ Чкаља. Како самата судбина да сакала најголемиот комичар на бившата Југославија да се роди на денот на шегата.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here