дома Балкан Во моментов големи протести во Ниш

Во моментов големи протести во Ниш

508
0
АКЦИЈА

Големи протести во Ниш-централна Србија

Голема толпа на луѓе се собира пред градската куќа во Ниш, причината е одлуката на нишкиот градоначалник да го поклони нишкиот аеродром “Константин Велики” на државата.

За потсетување белградскиот Аеродром “Никола Тесла” од неодавна е даден под концесија на француската компанија “Vansi erports”, што предизвика големи полемики.

Меѓу насобраната толпа можат да се чујат извици “Оставка, оставка”.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here